19. Juna 2019.

Adna Zrno zaštitno lice 41.Nivea BH Fashion Week Sarajevo

Hotel „Hills“ Sarajevo biće domaćin 41. Nivea BH Fashion Week-a, koji će se održati od 12. do 13. novembra ove godine sa početkom u 20 sati.

Alta Shooping Centar  Sarajevo domaćin je 3.večeri sedmice mode, gdje će se 14.novembra,s početkom u 19 sati, održati modna revija pod nazivom „Alta Shopping Centar Fashion Night“.

Fotografija koja najavljuje 41. Nivea BH Fashion Week Sarajevo, urađena je u saradnji sa magazinom „Ljepota i zdravlje“. Zaštitno lice za ovogodišnji Nivea BH Fashion Week Sarajevo je šesnaestogodišnja Adna Zrno, model agencije Abc Models. Adna je pozirala ispred objektiva Aleksandra Arsenovića, a za njen make up, frizuru i styling  pobrinuo se Kosta Miljković.

Inače, prelijepa Sarajka dobila je priliku da ove godine predstavlja BiH na prestižnom takmičenju World Top Model, koje će se održati krajem godine u Milanu, gdje se bori za Major Model Mgmt ugovor vrijedan 200.000 eura.

Udruženi u zajedničkom cilju promocije estetike, mode i podrške mladima, Nivea BH Fashion Week Sarajevo je nezaobilazno mjesto za dizajnere i za sve one koji žive modu. Cilj projekta je u osiguranju kreativno-poslovnog razvoja i medijske promocije novih generacija mladih dizajnerskih kreativaca, dok se afirmisanim kreatorima daje podrška u nastavku njihovog rada.

„Nivea BH Fashion Week Sarajevo predstavlja ozbiljnu platformu za razvoj modne scene i priliku kako za mlade dizajnere da stvore vlastiti modni indentitet, tako i za mlade modele“, kazala je Ljiljana Krulj, PR Nivea BH Fashion Week-a.

Poziv za djevojke i muškarce na veliki Casting!

Pozivamo sve zainteresirane djevojke i muškarce od 14 – 25 godina na Casting, koji će se održati u tri grada. Minimalna visina za djevojke 170 cm i više. Minimalna visina za muškarce od 180 cm i više.

Banja Luka

4.11. (nedelja), hotel Bosna od 14-18 sati

Tuzla

10.11. (subota), Bosanski kulturni centar  od 14-18 sati

Sarahevo

11.11. (nedelja), Panoramska sala, Hotel Hills od 14-18 sati

Kako se obući za Casting?

– Neka bude jednostavno!

– Obucite odjeću koja prati liniju tijela, najbolje crne helanke ili farmerice, crna top majica, crne visoke štikle

-Nemojte se šminkati! Povedite računa da Vam koža bude čista i uredna

– Kosa čista i prirodna

– Nokti prirodni

– Bez nakita

– Ukoliko ste maloljetni obavezan dolazak u pratnji jednog od roditelja.

S. K.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano