26. Aprila 2018.

Bešlić primio prvake BiH u futsalu: Vi ste ponos svih građana Mostara!

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, zajedno sa saradnicima, upriličio je danas u Gradskoj vijećnici prijem  za igrače, stručni štab i rukovodstvo MNK Mostar SG Staklorad, koji su nedavno postali prvaci u Futsal ligi BiH. Prijemu su prisustvovali i predstavnici Sportskog saveza Grada Mostara. na čelu sa predsjednikom Hasanom Šišićem.

Gradonačelnik Bešlić posebno je naglasio da je osvojena titula državnog prvaka svojevrsna promocija sporta i Grada Mostara i da su članovi MNK Mostar SG Staklorad jedna dobra priča Grada Mostara..

“Borili ste se do posljednje kapi znoja za osvojenu titulu, ali i za promociju imena Mostara. Uložili ste dosta truda i odricanja, da bi danas postali ponos svih građana Mostara. Vjerujem da ćete, uz ovakav rad stručnog štaba i agilnu upravu, na čelu sa predsjednikom Alenom Đulimanom, dostojno reprezentovati Mostar i BiH u Ligi za prvaka. Uz to, imate šansu da u subotu, u revanš utakkmici finala Kupa BiH, osvojite i duplu krunu, što bi bila prava nagrada za vaš rad “, kazao je Bešlić.

Predsjednik SS Grada Mostara Hasan Šišić izraio je očekivanje da će Mostar SG Staklograd u subotu, u Sarajevu, biti bolji od ekipe Centar i da će pehar osvajača Kupa BiH stići u Mostar.

Predsjednik kluba Alen Đuliman, zahvalio se gradonačelniku Bešliću i SS Grada Mostara za dosadašnju pomoć.

“Nadam se i očekujem pomoć oko priprema za učešće u Ligi prvaka. Imamo sjajnu ekipu i stručni štab i obećavam da ćemo dostojno reprezentovati i naš grad i državu BiH. Osvojena titula državnog prvaka je kruna timskog rada svih ljudi u klubu”, kazao je Đuliman.

(Novasloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano