19. Juna 2019.

Besplatan paket proizvoda i usluga za studente

Studentski paket foto

Sparkasse Bank Studentski paket omogućava otvaranje tekućeg računa, dobivanje Mastercard debitne kartice, mBanking, te niz drugih pogodnosti potpuno besplatno.

„U ovom periodu, kada su aktuelni upisi na fakultete, želimo podsjetiti na Studentski paket iz naše ponude, koji je za ovaj segment populacije potpuno besplatan, te objedinjuje sve one bankarske proizvode i usluge koje su mladima korisne u vođenju njihovih finansija“, izjavio je Ahmed Karić, direktor sektora za poslovanje sa stanovništvom Sparkasse Bank.

U sklopu paketa, studentima je obezbijeđeno besplatno otvaranje tekućeg računa za koji mogu vezati ostale usluge kao što su Mastercard debitna kartica, s kojom podižu novac bez naknade na preko 7.000 bankomata Erste&Sparkasse grupacije, mBanking, netBanking, te SMS info, koji im pruža informaciju o stanju njihovog računa putem sms poruke.

„I ovaj paket formiran je u skladu sa našim opredjeljenjem da razvijamo usluge koje pogoduju mladima, za koje vjerujemo da predstavljaju najvažniji kapital za budućnost ovog društva“, dodao je Karić.

Pored studentskog paketa, Sparkasse Bank je studentskoj populaciji omogućila i povoljnije naknade za plaćanje školarine u akcijskom periodu od 15.08.-31.12.2018. godine.

Sve dodatne informacije o pogodnostima za studente mogu se dobiti putem info linije na broj 033 280 300.

V. B.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano