24. Juna 2019.

Bilal Jelić novi član Mostar SG Staklorad

IMG_9657

Veliko pojačanje Mostar SG Staklorad je Bilal Jelić. Novopridošli dojučerašnji član Centra danas je obavio prvi trening u novom klubu.

Kao i klupski čelnici, Bilal ne krije oduševljenje.

„Zadovoljan sam ovim što zatičem u ovom klupu. Došao sam u malom fizičkom zaostatku, ali ću pravim radom sve brzo nadoknaditi. Očekujem da osvojimo naslov prvaka, da još dugo budemo prvaci Bosne i Hercegovine i da napravimo evropski iskorak“, kazao je Jelić.

Pregovori su trajali dugo.

„Ideja ili obostrana želja za saradnjom davno se pojavila. Još ljetos sam bio blizu, a sad smo sve lako završili. Zahvaljujem svima, a posebno direktoru Mirsadu Fazlinoviću, koji je najzaslužniji što sam danas ovdje“, dodao je Jelić.

Prezadovoljan je i direktor Fazlinović.

„Nastavljamo praviti tim od najboljih igrača u zemlji i zemljama regiona. Bilal Jelić jedan je od najboljih u Bosni i Hercegovini, predstavljaće veliko pojačanje i nama je zadovoljstvo što je naš novi član. Želimo mu dobrodošlicu, uvjereni da će se brzo uklopiti i biti jedan od naših najboljih igrača“, rekao je Fazlinović.

Ekipa je danas nastavila pripreme nakon nastupa u Glavnoj rundi Lige prvaka.

„Iako nismo prošli u narednu rundu, zadovoljni smo nastupom. Bili smo adekvatan rival klubovima koji imaju ogromne budžete. Još jedno dragocijenio iskustvo za nas“, kazao je Fazlinović.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano