19. Aprila 2019.

Cvjetovi s ozbiljnim porukama

Cara Delevingne (25) je ostavila veoma malo prostora za maštu, dok je u bijeloj majici pozirala u novoj kampanji za Lady Garden. Obučena samo u bijelu majicu, cvijetom je zaštitila mjesto koje bi, inače, ostalo potpuno otkriveno, pri čemu je rizikovala da se potpuno izloži pogledima.

Kampanja je imala jedan puno ozbiljniji karakter, s ciljem da promoviše povećanju svijesti o opasnosti od raka na grliću materice.

Na pitanje zašto je učestvovala u jednoj ovakvoj kampanji, Cara je odgovorila, kako je tema vagina, a pogotovo njene bolesti, kod mnogih još uvjek tabu tema koji je ona ovom kampanjom htjela da razriješi. I o ozbiljnim temama se može razgovarati na zabavan način.

Pored nje, u kampanji je učestvovala i njena sestra Chloe, kod koje su u grliću materice pronađene pre-kancerogene želije, a njima se priključila i treća sestra Poppy. U međuvremenu, kampanji se priključila i supermodel Naomi Campbell (47), koja je umjesto ruže, koristila cvijet ljiljana, uz natpis na majici “Ja sam sa njom”.

(izvor:dailyexpress)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano