25. Juna 2019.

Darko Vidović iz Mostara državni viceprvak u brdskom biciklizmu

Darko Vidović

Članovi Biciklističkog kluba Mostar nastavljaju nizati uspješne rezultate na domaćoj sceni. Nakon višestrukih naslova državnih prvaka u cestovnom biciklizmu, članovi BK Mostara osvajaju postolja i u brdskom biciklizmu.

Darko Vidović ostvario je sigurno najveći uspjeh u svojoj karijeri, osvojivši u nedjelju u Vlasenici naslov državnog viceprvaka u brdskom biciklizmu, u najjačoj kategoriji Elite. Vidović je ponovio prošlogodišnji uspjeh Bojana Vege, a kao i prethodne godine, naslov državnog prvaka odnio je neprikosnoveni Mario Kojić.

Član BK Mostara Ivo Primorac i ove je godine ostvario dobar rezultati, istovjetan s prošlogodišnjim, a to je 6. mjesto u najjačoj kategoriji Elite.

„Opet fantastični rezultati za Mostar i Hercegovinu. Rijetko koji klub ima primat u ubje discipline, brdskoj i cestovnoj, no izgleda da nama to polazi za rukom i to vrlo uspješno s obzirom na ulaganja“, izjavio je sekretar BK Mostar Goran Prskalo, zahvalivši tvrtki GumaM, koja je svojim angažmanom dala doprinos u ostvarivanju odličnih rezultata Biciklističkog kluba Mostar.

E. R.
(Novasloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game