23. Juna 2018.

Doći, vidjeti i biti viđen

Coachella je najvrući hippie event godine na svijetu. Ove godine održava se u dva vikenda u aprilu, a prvi dio se desio proteklog vikenda. Festival je privukao preko 200 hiljada ljubitelja muzike u dolinu Coachella u Kaliforniji, a među njima se našao i veliki broj prominentnih.

Moto festivala je doći, vidjeti i biti viđen, iako se ustvari radi o muzičkom događaju.

Koliko je god važno doći, još je važnije da se to objavi na instagramu. Jer, ko nije objavio fotos na instagramu, kao da nije ni bio. Samo prvog dana hashtag #coachella korišten je preko 2 miliona puta. Jednostavno, ga-ga.

Prvog dana se sve i vrtilo oko ove mega zvijezde. Lady Gaga je na festival stigla, pošto je svoj nastup, zbog poodmakle trudnoće otkazala Beyonce. To je svakako išlo na ruku Lady Gaga, koja je na Coachelli promovisala svoj novi singl „The Cure“, a uz to otpjevala još dvadeset njenih hitova.

Najupečatljiviji outfit je imala Rihana, a veoma teško će taj outfit neko prevazići u narednim danima. Privući pažnju svojim outfitom na coacheli nije ni malo jednostavno. Jer, muzički događaj je apsolutni modni hotspot. Modeli, blogeri i holyywoodske zvijezde pokušavaju da se suprostave jedni drugima, i svoji outfitom druge zasjeniti.  Zbog toga je Rihana svojim giter glam izgledom zasjenila sve.

Po običaju, Coachlellom su prolepršali Vistorias Secret anđeli predvođeni nenadmašnom Alessandrom Ambrisiom. Više detalja na slikama u galeriji.

(izvor:news)

Lj. G.

(Novasloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano