19. Juna 2019.

Edin Mušić: Zadržali smo vodeću poziciju unutar bloka probosanskih stranaka HNK-a

SONY DSC

Edin Mušić, predsjednik Kantonalnog odbora SDA HNK-a, uputio je zahvalnost članovima i simpatizerima SDA, građankama i građanima HNK-a, koji su prepoznali važnost učešća u izbornom postupku, iskoristili svoje biračko pravo i učestvovali u izbornom postupku.

„Bitnim udjelom glasača iz Hercegovine, ostvarena je važna pobjeda kandidata SDA za člana Predsjedništva BiH, Šefika Džaferovića, najboljeg predsjedničkog kandidata. Zahvaljujući vašoj podršci, ostvarili smo i veliku pobjedu u HNK, te zadržali dominantnu, vodeću poziciju unutar bloka probosanskih stranaka koje egzistiraju u našem kantonu.

Vaša podrška i ukazano povjerenje predstavlja nam obavezu, ali i motivaciju da i u narednom vremenu čvrsto i ustrajno zastupamo interese ovog dijela BiH, a to podrazumijeva, prije svega, razvoj svih segmenata društva i poboljšanje kvaliteta života.

Posebnu zahvalnost upućujem svima onima koji su nas pratili tokom predizborne kampanje, svim opštinskim odborima i Gradskom odboru Mostar, članovima Kantonalnog Izbomog štaba, velikom broju volontera na svom nesebičnom zalaganju, Asocijaciji žena i mladih SDA HNK, medijima koji su korektno pratili našu kampanju, kao i našim kandidatima, te svima ostalima koji su na bilo koji način pomogli da ostvarimo ovu veliku i važnu pobjedu.

Kao predsjednik Kantonalnog odbora SDA HNK, pozivam i podsjećam predsjednike svih naših odbora, kao i sve kandidate na listama na obavezu uklanjanja promotivnog materijala sa javnih površina u cijelom kantonu”, stoji na kraju saopštenja, koje je potpisao Edin Mušić, predsjednik KO SDA HNK-a.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano