26. Maja 2019.

Gola istina

Ovih dana su četiri sriptizete progovorile za medije o poslu kojim se bave. One tvrde kako se za jednu veče, baveći se ovim poslom, može zaraditi više novca nego što neki ljudi zarade za čitav mjesec.

Kada se spomene riječ striptiz (striptease), nastala od riječi strip, koja znači svlačiti se, i riječi tease, koja znači držati, a zajedno znači umjetnost erotskog svlačenja, obično nam se pred očima nađe Ditta Von Teese, sa njenom poznatom tačkom u ogromnoj čaši za koktel, ili u velikom kafezu za ptice. Ili, jedna playboyeva zečica, koja skida jedva primjetan bikini za foto shooting.

Međutim, prave striptizete, nastupajući na pozornicama noćnih klubova, pred sobom imaju gomilu posmatrača koji ih proždiru očima, zasipajući ih novčanicama, ne okružuje neka baš velika glamouroznost.

Kako kažu, one za jednu noć mogu zaraditi hrpu para, ali da to nije nimalo lako. One trpe sve, od borbe kao mačke, zadirkivanja, dobacivanja, pa sve do pjevanja i plesa na pozornici. One posebno ističu povremeno loše ponašanje nekih posjetilaca ovih klubova, kada traže striptiz za sitnu lovu.

Sve u svemu, ova vrsta posla je veoma prolazna, i neke se u tom poslu zadržavaju samo kratko, dok ne ostvare neke svoje ciljeve, a opet ima primjera da su se neke u ovom poslu zadržale i do desetak godina.

Ovom prilikom, sa prilozima u galeriji, zadržaćemo se na onome što se najčešće može vidjeti na pozornicama striptiz barova u Londonu.

(thesun)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano