18. Decembra 2018.

Info dan: Javni konkurs za izbor korisnika grant sheme „Jačanje konkurentnosti malih i srednjih preduzeća“

grant

Nakon nedavno održanog predstavljanja Javnog konkursa za izbor korisnika grant sredstava tekućih tranfera, Intera Tehnološki Park nastavlja odličnu saradnju s Federalnim ministarstvom razvoja, preduzetništva i zanata, te organizuje info dan na kome će se predstaviti Javni konkurs za izbor korisnika grant sheme „Jačanje konkurentnosti malih i srednjih preduzeća“. Info dan će se održati u prostorijama Intera Tehnološkog Parka u ponedeljak, 24.4.2017. godine s početkom u 11 sati.

Javni konkurs namijenjen je svim malim i srednjim preduzećima registrovanim kao društvo s ograničenom odgovornošću ili dioničko društvo koja djeluju u prioritetnim oblastima obrade drveta, obrade metala, obrade tekstila, obuće i kože, obrade plastike, prehrambene industrije i informacijskih tehnologija. Cilj konkursa je, kroz grant shemu, omogućiti korisnicima realizaciju investicija usmjerenih ka poboljšanju tehnološke opremljenosti, programa obuke radne snage, te unapređenja pristupa tržištu, odnosno promocije proizvoda na tržištu.

Na info danu predstavnici Federalnog ministarstva razvoja, preduzetništva i zanata predstaviće poziv, ali i proći kroz aplikacijski obrazac i sva pravila prijave, kako bi potencijalnim korisnicima olakšali prijavu i unaprijed eliminirsali moguće greške.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti putem maila info@intera.ba do nedelje, 23.4.2017. godine.

V. B.

(Novasloboda.ba)

 

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano