26. Maja 2019.

Izvrsnost je poruka mladima

ide

Predsjednik Vlade HNK-a dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik KO HDZ-a BiH i gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić,  predsjednik GO HDZ-a BiH Mostar Damir Džeba i predsjednica GO ZŽ Zdenka Leženić danas su u Domu HDZ-a BiH primili Stjepana Smiljanića, maturanta Gimnazije “fra Grga Martić”,, koji je briljirao na državnoj maturi u Republici Hrvatskoj, ostvarivši stopostotni rezultat iz fizike. Stjepan je i iz ostalih predmeta ostvario vrlo visoku prolaznost, čime je osigurao upis na Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu.

Stjepanu su čestitali na njegovom uspjehu, istakavši da svojim uspjehom ne predstavlja samo sebe, nego i porodicu iz koje je izrastao, gimnaziju koju je pohađao, a istovremeno i Mostar i Hercegovinu. Njegov primjer potvrđuje da se izvrsnost u učenju i trud isplate. Čestitali su mu u ime GO HDZ-a BiH i zaželjeli da slijedi put izvrsnosti, jer je to jedini čvrsti temelj na kome se može graditi društvo.

Svoju izvrsnost i svestranost Stjepan je pokazao već u gimnazijskim klupama, što je posebno pohvalila Zdenka Leženić,direktorica Gimnazije “fra Grga Martić”, istakavši da je njegov uspjeh, kao i uspjeh svih gimnazijalaca,  ujedno i priznanje profesorima, ali i školskom sustavu koji je dao još jednu generaciju prosperitetnih mladih ljudi. Naime, osim Stjepana Smiljanića, cijela se ova generacija pokazala vrlo uspješnom, pa su većinom briljirali i na Sveučilištu u Mostaru.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano