20. Maja 2019.

Kad je pozadi sprijeda

Jedan odjevni predmet je ovih dana dobro podijelio društvene mreže. Body online prdavnice „Boohoo“ iz Engleske pred mnoge žene je postavio pravu zagonetku. Mnoge mušterije se čude jednom čudnom bodyju. Inače, taj odjevni predmet, za razliko od košulja, ne kopča se sprijeda, nego dole, i ne može iskliznuti iz pantalona.

Posebnost novog bodyja. On je toliko uzak sprijeda, tako da jedva pokriva intimne dijelove tijela. Prodaje se pod nazivom „Front Thong“, ili u prevodu „tanga sprijeda“?

Nakon prvih fotografija, društvene mreže su preplavljene komentarima tipa za i protiv. A, između ostalog, neki su pitali „da li dama sa slike radi nešto pogrešno“, i još mnogo sličnih i bizarnijih pitanja.

“Ovo je uznemirujuće. Ovaj body je zločin protiv čovječnosti”, napisala je jedna žena.Dodala je kako se nada da će osoba koja je dizajnirala ovaj bodi biti dovoljno hrabra i da ga obuće.

Ovo je već drugi proizvod  iz asortimana prodavnice Booho, koji ima nešto naopako u sebi. Prije ovoga bile su reklamirane farmerke, koje izgledaju kao da su obučene naopako, a sada nova verzija ženskog bodija sa tangom s prednje strane.

“Mislite li da je ovo najbizarniji komad odjeće svih vremena?”, upitala je jedna žena na web stranici za roditelje.

Žene širom svijeta su zbunjene su modelom bodija, koj i se prodaje za 15 dolara.
(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano