20. Juna 2019.

Karijera prije svega

Ann Kathrin Boemmel (24) poznata je, prije svega, kao djevojka njemačkog reprezentativca u fudbalu Maria Götzea (24), koji trenutno više grije klupu nego što igra za Borussiju iz Dortmunda.

Kako pišu njemački mediji, u zadnje vrijeme se Ann Kathrin veoma često viđa na partyjima i gala večerima, bez Marija. Ko zbog toga već nešto špekuliše o njihovom razlazu, nije u pravu. Mario je veoma često zauzet treninzima, ili obavezama prema klubu, a osim toga, on baš i ne voli previše tu vrstu zabave.

Ann-Kathrin je trenutno veoma uspješna na polju mode, gdje se nalazi od svoje 16. godine. Radila je, između ostalog, za labele kao što su Lascana, GQ ili FHM, a osim toga objavljuje i muzičke video spotove putem svog kanala na you tube, a na socijalnim mrežama prati je 650 hiljada fanova. Sada slijedi  ušešće u veoma popularnom njemačkom show programu “Let's Dance”.

O svemu tome ona kaže: “Ja sam još uvjek Mariova djevojka, ali imam i moje vlastite ciljeve, koje želim ostvariti. Inače ne bih mogla biti sretna”.

Zbog svega toga i ona i Mario su planove o familiji odgurnuli za budućnost.

“Djeca sad za sad ne dolaze u obzir”, kaže Ann-Kathrin.

A kako se vidi, ona sa karijerom ima već dovoljno šta za učiniti.

(izvor:express)

Lj. G.

(Novasloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano