23. Maja 2019.

Ko umije...

Dvije djevojke, po zanimanju webcam girls, nedavno su progovorile o tome kako putem interneta dnevno zarađuju i do pet stotina eura.

Između mnoštva žena koje putem interneta nude erotsku zabavu, progovorile su jedna majka i jedna konobarica. One su internet iskoristile kao sredstvo dodatne zarade i finansiranja luksuznog načina života. Pri tome su otkrile šta sve taj posao uključuje, između ostalog i najbizarnije zajtjeve koje je iko ikada primio.

Jedna od njih je potvrdila da ovom vrstom posla zarađuje oko 75 hiljada eura godišnje, a druga je ustvrdila kako minut „usluge“ naplaćuje 4 eura. Pori tome rade po sistemu pretplatnika, t.j. stalnih mušterija, za koje izvode  privatne „emisije“ iz svoje vlastite spavaće sobe. Pri tome obe dodaju kako je za ovaj posao potrebno imati dobar smisao za humor. Gore rečenih 500 eura zarađuju za dva do tri sata rada pred kamerom. Pri tome dodaju kako su neki klijenti više zainteresovani za razgovor, i za to traže baš  iskusne djevojke. Pri tome nema ništa što bi se moglo nazvati seksualnim.

Najčešće se u svojim „emisijama“ pojavljuju u donjem vešu i dugim čarapama, što je velikom broju klijenata dovoljno da im zagolica maštu.

Ko umije njemu dvije.

(mirror)

Lj.G.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano