19. Jula 2019.

Komšić: Ubistvo policajca predstavlja napad na državu, napad na sve nas

Željko Komšić1

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić najoštrije je osudio ubistvo policajca koje se dogodilo kod Tarčina..

Pozvao je sve institucije i agencije zadužene za bezbjednost u BiH da rasvijetle ovaj događaj, koji ujedno predstavlja i napad na državu, napad na sve nas, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

“Ne zaboravimo da još uvijek nije riješeno ni ubistvo dva policajca koje se dogodilo prošle godine. Sramota je i nedopustivo da se tako nešto nastavlja dešavati u našoj zemlji, a pogotovo što počinioci takvih teških zločina prolaze nekažnjeno. I sve se dešava dok s druge strane imamo pojedine izvještaje da je bezbjedonosna situacija zadovoljavajuća. Nije zadovoljavajuća i neophodno je što prije uhvatiti se u koštac sa ovim problemom. Sigurnost naših policajaca, majki, djece, komšija, sigurnost svih nas je prioritet. Ovim putem, koristim priliku da izjavim saučešće porodici ubijenog policajca. Ne postoje dovoljne riječi utjehe za ovo što prolaze, ali se nadam da će počinilac biti što prije priveden i najoštrije kažnjen”, poručio je član Predsjedništva BiH Željko Komšić.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano