19. Maja 2019.

Koncert Nine Badrić u Mostaru

nina

„Iz Mostara pamtim prvenstveno samo dobre ljude. U četvrtak možete očekivati lijepu veče. Pjevaćemo o ljubavi, jer jednostavno svaka moja pjesma od početka karijere govori o ljubavi. Ljubav je jedina stvar zbog koje vrijedi živjeti“, kazala je Nina Badrić uoči svog koncerta u Mostaru koji će se održati na valentinovo, 14.2. u dvorani Bijeli Brijeg s početkom u 20 sati.

Ulaznice za Ninin koncert u prodaji su na info pultu Mepas Malla u Mostaru i sistemu kupikartu.ba. po cijenama 20 KM, 25 KM i 30 VIP.

Kao i za sve njene ranije koncerte, tako se i za ovaj traži karta više.

Ulaznice za parter sjedenje i VIP moguće je kupiti još samo danas, dok će u srijedu i četvrtak biti moguće kupiti samo ulaznice za tribine i stajanje.

Iza Nine Badrić je godina kakvu je samo mogla poželjeti. Njen hit „Rekao si“ proglašen je hitom godine, a na dodjeli nagrade Zlatni studio, proglašena je pjevačicom godine.

Na koncertu u dvorani Bijeli Brijeg u Mostaru, pod nazivom „Ljubav za ljubav“, Nina će izvesti najveće hitove iz svoje dugogodišnje uspješne karijere, a publika s nestrpljenjem iščekuje čuti uživo izvođenje pjesme „Rekao si“.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano