21. Februara 2019.

Kraljevski par pop muzike na sceni

Najveća pop zvijezda na svijetu Beyonce (36) i najdarovitiji reper svih vremena Jay Z (48) na njihovoj evropskoj turneji održali su spektakularni koncert na Rhein Energy Stadionu u Kelnu.

Preko 50 hiljada gledalaca doživjelo je jedan moćni show, pri čemu se par potrudio da na sceni njihov glamurozni bračni blues prikaže u perfekciji.

Prvo su prikazani na ogromnom ekranu, stajali su u jednom liftu i lebdili. Nakon toga su se pojavili na pozornici u stvarnosti. Ruka u ruci, ozbiljna lica, prava drama. Vještačka magla se podigla, a kosa Beyonce je lepršala na vjetru. Pjevala je “Holly grail”, koja se završila bolnim stihom “Why I lovo you so much”. Nisu se odvajali jedno od drugog, gledali su se. On je stajao u bijelom odijelu, i bilo je primjetno, da mu je tijesno, ali je morao ostati miran, barem još par sekundi, a onda je zapjevao “One day you care, youre so unfair”.

To je bio samo dio atmosfere sa ovog koncerta power para pop muzike, čija se imovina procjenjuje na više od milijardu dolara. Par je 18 godina u vezi, a od toga 10 godina u braku. Imaju troje djece.

Kako piše žuta štampa, njihov brak je u jednoj trenutnoj krizi. Navodno, on ju je prevario. Uprkos tome, show je bio prava poslastica. Dva i po sata muzike, gledaoci nisu dolazili do daha. Pjevali su zajedno i opet odvojeno. Na sceni je sve inscenirano kako najbolje može biti.

(rp)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano