26. Maja 2019.

Kraljica instagrama

Pamela Reif (22) živi jet-set život o kome mlade djevojke mogu samo sanjati.

Ona putuje najljepšim mjestima na svijetu, biva pozivana na njoj omiljene evente, dobija najnovije modu besplatno, i uz sve to kasira lovu, samo zato da postavlja svoje fotose. Na instagramu ova plavuša, porijeklom iz Karlsruhea u Njemačkoj, ima 3 miliona folowera i smatra se za najuspješnijeg “influencera” u Njemačkoj. Već duže vremena važi kao instagram fenomen.

Još kad joj je bilo 16 godina. počela je sa postavljanjem selfija, maturirala je sa odličnim uspjehom, uz sve odlične ocjene, i odjednom je postala proslavljeni mega star. Ne rijetko je časte titulom  instagram kraljice. Prate je foloweri iz čitavog svijeta. Novac zarađuje reklamom fitnes i prehrambenih proizvoda.

A uz to, ne nedostaje joj ni fotosa u bikiniju, tijesnoj odjeći, ili u spavaćoj sobi. Svakodnevno iz fitnes studija odlazi na plažu, u hotelsku sobu na nekoj novoj lokaciji, i pravi nove fotografije.

Osim toga što je instagram star i odlična sportistkinja, Pamela je početkom 2017. godine objavila knjigu “Strong & Beautiful” – “Jaka i lijepa”. Zatim je razvila svoj vlastiti fitnes program “Pamstrong”, uključujući i fitness-app.

Prošle godine je bila obznanjena njena veza sa  Robertom Bauerom, fudbalerom Werdera iz Bremena. To je potrajalo nekoliko sedmica, dok Pamela nije prekinula.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano