23. Juna 2018.

Lažne dojave o podmetnutim bombama u Podgorici stigle iz Srbije i BiH

050244

U Podgorici je proteklih dana registrovano pet lažnih dojava o postavljenim eksplozivnim napravama na ekskluzivnim lokacijama u tom gradu, a prema navodima crnogorskih medija, dosadašnja istraga ukazuje da su lažne dojave stigle iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Za sada se ne zna ko stoji iza uznemirujućih poziva, a policija Srbije i BiH provjerava ko su osobe koje su proteklih dana poslale pet lažnih dojava o bombama, prenosi Tanjug.

Posljednji poziv stigao je u petak u hotel “Hilton”, i to dan kasnije nakon što je policija istim povodom intervenisala u Poslovnom centru “Capital Plaza”.

Zaprimljene su i dojave o bombama u diskoteci Beagle, Tržnom centru “Delta City” i hotelu “Hemera”.

Detaljnim policijskim pregledima utvrđeno je da su sve dojave bile lažne i da su stigle iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

“Brojevi s kojih su upućeni pozivi brzo su identifikovani. Crnogorska policija je odmah putem Interpola i međunarodne policijske saradnje mjerodavnim organima u tim državama dostavila zahtjeve za dobijanje potrebnih informacija radi procesuiranja tih osoba. Postupanje po našim zahtjevima u tim državama je u toku”, naveo je ranije crnogorski MUP.

(Fena)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano