19. Januara 2019.

Miss Bum Bum nije prolazna titula

Suzy Cortez je već izvjesno vrijeme popularna, naravno zbog svojih provokativnih fotografija i stražnjice. Nije bez razloga izabrana za Mis Bum Bum 2015. godine. Redovno se javlja sa svojim fotografijama, zabavljajući skoro milion svojih folowera, a poznata je kao veliki ljubitelj fudbala

Nakon nedavne pobjede Barcelone nad Real Madridom u Madridu, Suzy je na instagram postavila fotografiju u dresu Messija i u tangicama, s natpisom: “Messi Christmas”.

Riskirajući da se zamjeri armiji ljubitelja fudbala u Brazilu, ne libi se javno reći da je za nju najbolji fudbaler na svijetu Lionel Messi. Zbog toga, koristi svaku priliku da se uslika u njegovom dresu, naravno uz pokazivanje atributa, zbog kojih je prije dvie godine ponijela ovu laskavu titulu u Brazilu. Na svom instagram profilu je božićnu čestitku “Merry Christmas” zamjenila riječima “Messi Christmas”.

Osim ove fotografije, na instagramu je objavila i nekoliko svojih fotografija, koje je posvetila fudbalskom magu povodom njegovog 500. gola u dresu Barcelone.

Suzy je već najavlila kako će svojom stražnjicim izvlačiti pobjednike mečeva tokom Svjetskog prvenstva u fudbalu u Rusiji 2018. godine

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano