25. Juna 2019.

Mostar: Opljačkana kladionica, ukradena torba iz BMW-a, uhvaćen lopov iz Opina

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Radnica kladionice Sport Plus, u ulici Kneza Domagoja prijavila je Policijskoj stanici Mostar Centar, da je nad njom izvršeno razbojništvo. Patrola policije je utvrdila da je u kladionicu ušao nepoznati muškarac, u crnom, visine oko 190 cm, koji je, uz prijetnju pištoljem, od radnice ukrao novac. Upoznate sve patrole na terenu, te preduzete potrebne mjere, saopšteno je danas iz MUP-a HNK-a.

D. K. iz Mostara prijavila je PU Mostar da joj je nepoznato lice iz vozila marke BMW, koje se nalazilo parkirano u Sjevernom logoru, ukralo torbu, u kojoj se nalazila određena količina novca, kao i mobiteli marke Prestigio i Samsung. Preduzete sve potrebne mjere.

P. M. iz Krivodola prijavio je PU Mostar da je, u mjestu Čule gdje posjeduje štalu, u krađi limova i demontaži konstrukcije zatekao tri nepoznata lica, te da je jednog zadržao, dok su dva napustila lice mjesta u vozilu marke Opel Astra. Patrola policije ja na licu mjesta utvrdila da je zadržano lice D.Z. (1983) iz Opina. Isti je lišen slobode i zadržan u prostorijama PS. Upoznata kriminalistička policija, izvršen uviđaj.

A. P.

(Novasloboda.ba)

 

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano