21. Marta 2019.

Mostar: Pronađena mrtva beba na Kobilovači i beživotno tijelo muškarca u Hodbini

Stop policija 4

Na lokalitetu Kobilovača, pored regionalnog puta R424 Mostar – Čitluk, pripadnici nadležne Policijske uprave Mostar u saradnji sa Sektorom kriminalističke policije MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, postupajući prema informacijama Policijske uprave Grude, zaprimljene 12.9. u 10,45 sati, pronašli su beživotno tijelo novorođenog muškog djeteta.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac. Uprava policije MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, zajedno sa Tužilaštvom Hercegovačko-neretvanskog kantona i u saradnji sa Upravom policije MUP-a  zapadno-hercegovačkog kantona, preduzima mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja.

Policijskoj stanici Mostar-Jug danas u 10,20 sati prijavljen je pronalazak vozila i beživotnog tijela muškog lica, koje se nalazilo uz to vozilo. Isto je pronađeno u mostarskom naselju Hodbina. Na licu mjesta izvršen je uviđaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac.

Javnost će biti blagovremeno upoznata o daljnjem toku istrage u vezi sa navedenim događajima, saopšteno je iz MUP-a HNK-a.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano