19. Juna 2019.

Mostarski šampioni čestitali jedni drugima osvajanje titule

3

Nakon što su igrači Mostar SG Staklorada postali prvaci BiH u futsalu, stigla je čestitka od HŠK Zrinjski, koju je potpisao predsjednik Denis Lasić.

“HŠK Zrinjski Mostar upućuje Vam najiskrenije čestitke povodom osvajanja novog naslova prvaka Premijer Futsal lige Bosne i Hercegovine, te Vas molimo da iste prenesete svim igračima i članovima stručnog štaba, kao i ljudima iz klupskog rukovodstva i administracije. Sretni smo što su dva mostarska kluba opet bili najbolji u BiH, te Vam želimo puno uspjeha u UEFA Futsal Cupu”. stoji u čestitci HŠK Zrnijski.

Dan kasnije, Mostar SG Staklorad uputio je čestitku prvaku BiH u fudbalu.

“Obradovani Vašim čestitkama i lijepim željama, uz iskrenu zahvalnost, članovima Upravnog odbora, klupskoj administraciji, stručnom štabu, igračima i radnoj zajednici HŠK Zrinjski, čestitamo treću uzastopnu titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Takođe, sretni i ponosni što prvaci naše zemlje u brojnim sportovima, a prije svega u fudbalu i futsalu, dolaze iz našeg grada, upućujemo Vam najljepše želje kad je riječ o predstojećoj sezoni, kako u Ligi prvaka, tako i u domaćem prvenstvu”, navodi se u čestitci Mostar SG Staklorad.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano