20. Maja 2019.

Nema mjesta za fantaziju

Nina Agdal (26) nije obožavateljka odjeće, to zna svako ko je barem jednom posjetio njen instagram konto. A posebno na odmoru, toga Dankinji ne može nikada biti dovoljno.

Dok smo mi drhtali početkom februara, Nina nas je uhvatila vrućim fotografijama sa odmora, a na nekima, čak i kao od majke rođena. Fotografije iz snova potiču sa Kariba, gdje je Nina krajem godine boravila sa njenim mužem Jack Brinkley Cookom (23), koji je sin nekadašnjeg top modela Christie Brinkley.

Oni su par od 2017. godine, a prije toga Nina je bila u vezi sa Leonardom DiCaprijem, ali je to potrajalo manje od godinu dana. Ta da veza nikada zvanično nije bila ni potvrđena.

Nina voli da se pokaže, a čini se da to pumo ne smeta ni Jacku. A i zašto bi, kad je njegova mama Christie počela kao model kod „Sports Illustrated“, kao i njegove dvije sestre Alexa i Sailor, koje su, takođe, modeli.

Nina je odmor iskoristila da bi pokazala potamnjelu kožu, i da to podijeli sa oko 90 hiljada fanova na instagramu. Mnogi od njih su se zahvalili za fotose koji nisu ostavili ni malo mjesta za maštu…

(web)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano