21. Februara 2019.

Novinar Cvetković napadnut sinoć u centru Bele Crkve

cvetković

Srpski novinar Stefan Cvetković napadnut je sinoć oko 21,30 sati u centru Bele Crkve.

Cvetković je rekao agenciji Beta da je sjedio s prijateljima u kafiću u Beloj Crkvi, kada mu je prišla nepoznata osoba i metalnim predmetom udarila ga po glavi.

On je kazao da je potom pokušao da pobjegne s mjesta događaja, ali da je napadač pokušao da ga pregazi automobilom.

U Tužilaštvu u Beloj Crkvi rečeno je da policija provjerava prijavu s dežurnim tužiocem i prikuplja dokaze o tom događaju.

Na fotografiji, koju je Cvetković objavio na svojoj Facebook stranici, vidi se da je iznad lijevog oka zadobio posjekotinu, koja krvari.

Cvetković je kazao da se trenutno nalazi u Rumuniji, u koju se, kako je naveo, sklonio zbog svoje bezbjednosti i da je prije dva dana povučeno policijsko osiguranje, uz obrazloženje da mu bezbjednost nije ugrožena.

Podsjetimo,  da je nestanak novinara Stefana Cvetkovića bio prijavljen 13. juna kasno uveče, a visoki državni funkcioneri su 15. juna rano popodne saopštili da je Cvetković pronađen.

Cvetković je, 19. juna, u Beogradu održao konferenciju za novinare, na kojoj je ostao pri svojim tvrdnjama da su ga otela trojica nepoznatih ljudi, od kojih su dvojica na glavi imali maske, a treći koji nije nosio masku je imao “nešto slično policijskoj znački”.

(Fena)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano