16. Januara 2019.

Novinarka Olivera Lakić propucana ispred zgrade u kojoj živi

710404708c20cc242b72c29b6261adf2

Crnogorska novinarka Olivera Lakić u utorak navečer zadobila je prostrijelnu ranu u predjelu desne potkoljenice nakon što je oko 21 sat na nju pucano iz vatrenog oružja na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici, javljaju crnogorski mediji.

U saopštenju iz crnogorskog MUP-a navodi se kako je odmah nakon incidenta izvršena blokada grada i vrše se pojačane kontrole.

Policijski službenici izuzimaju snimke sa video nadzora u blizini lica mjesta izvršenja krivičnog djela. U toku su kriminalistička obrada i druge policijsko–tužilačke aktivnosti koje se preduzimaju radi identifikovanja osobe koje je izvršilo ovo krivično djelo i rasvjetljavanja svih okolnosti ovog događaja, stoji u saopštenju.

Olivera Lakić je novinarka portala ‘Vijesti”, a glavni urednik tog portala Mihailo Jovović kazao je kako mu je Lakić rekla da joj je jedan muškarac prišao kada je ulazila u zgradu u kojoj stanuje, te joj je pucao u nogu, a vidjela je još dvojicu muškaraca kako bježe.

Inače, ovo nije prvi napad na novinarku Oliveru Lakić. Prije šest godina, na istom mjestu je pretučena, ali se nikada nije otkrilo ko je to učinio.

“Nijedan napad na nju nije riješen. Mnoge priče koje napisala, a koje ukazuju na kriminal nisu uopšte istražene. Do kada ćemo mi strepiti zbog ovakvih kukavica”, rekao je Mihailo Jovović, prenose Vijesti.me.

(Fena)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano