21. Aprila 2019.

NSoft dobitnik nagrade Deloitte Technology CE Fast 50 2018

deloitte-award-for-nsoft-2018-1

Deloitte Technology Fast 50 program je već treći put zaredom rangirao NSoft kao jednu od najbrže rastućih tehnoloških kompanija u srednjoj Evropi.

NSoft je zabilježio četverogodišnju stopu rasta od 562 posto i zadržao vodeću poziciju u Bosni i Hercegovini za pružanje softverskih rješenja. NSoftova platforma Seven, te vodeći proizvodi Sportsbook i virtualne igre su dostigli tržišni standard i predstavljaju sigurnu poslovnu investiciju i jednostavno rješenje za rast.

“Jako smo ponosni na ovo priznanje i vjerujemo da je za njega zaslužan naš izvrsni tim, koji razumije globalno tržište. Ključ našeg uspjeha je uska saradnja s klijentima i razvijanje strategije koja se temelji na razumijevanju tržišnih zahtjeva.”, rekao je direktor NSofta Tomislav Jerkić.

NSoft ima klijente u više od 30 zemalja. Preko 80 posto poslovanja dolazi od međunarodnih tržišta.

Za vrijeme, naglasio je:

“Izuzetna nam je čast što se NSoft po treći put uzastopnonalazi na ovoj prestižnoj listi 50 najbrže rastućih kompanija u Centralnoj Europi. NSoft-u želimo puno uspjeha u daljem radu te se nadamo da ćemo ih inarednih godina vidjeti na ovoj listi. Imajući u vidu da posljednjih godina ICT sektor u našoj zemlji bilježi značajan rast vjerujemo da će Bosna i Hercegovina naredne godine imati više predstavnika. Deloitte je već od ranije među kompanijama iz ICT sektora prepoznat kao pouzdan partner, što dokazuje i naša posvećenost ovoj regionalnoj inicijativi i iz istog razloga nam je vrlo drago da smo danas imali priliku biti u Mostaru uručiti ovu nagradu”, rekao je Muhamed Semić, glavni menadžer Deloittea Bosne i Hercegovine prilikom uručenja nagrade NSoftu.

V. B.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano