25. Juna 2019.

Nurmagomedov pobijedio McGregora, tuča po završetku meča

MMA borac Khabib Nurmagomedov iz Dagestana odbranio je titulu u lakoj kategoriji na UFC229, pošto je u Las Vegasu pobijedio Irca Conora McGregora.

Nurmagomedov je tokom meča bio bolji, a pobijedio je nakon što je stegao McGregora oko vrata, pa je irski borac predao meč na minut i 57 sekundi prije isteka četvrte runde.

Khabib je odmah počeo da viče na protivnika, a onda je prstom uperio u ugao u kome se nalazio McGregorov tim, koji je na to odgovorio. On se zatim popeo na ogradu i napao Dillona Denisa, koji trenira sa McGregorom . Došlo je do komešanja i tuče, a neko iz pratnje dagestanskog borca ušao je u oktagon i udario McGregora. Irac se branio, a zatim je došlo obezbjeđenje i razdvojilo ih.

Nurmagomedov je zatim napustio halu, navijači su ga gađali, a iz uprave UFC saopšteno je da su trojica članova njegove ekipe uhapšena, ali da su ubrzo pušteni.

Khabibu nije predat šampionski pojas, iz zabrinutosti od većih nereda u hali. On je ostao neporažen poslije 27 mečeva.

Borba dvojice MMA boraca bila je dugo iščekivana, još od prošlog aprila, od kako je McGregor napao autobus koji je prevozio borce, među kojima i Nurmagomedova, tokom promocije UFC229 u Bruklinu.

McGregor je prednjačio u uvredama na konferencijama za medije u najavama meča, a menadžera Habiba nazvao je “bijednim terorističkim pacovom”.

To je bila prva MMA borba McGregora poslije 23 mjeseca, ali se čini da se nije dovoljno pripremio da bi ozbiljnije ugrozio Khabiba. McGregor je prošle godine izgubio boks meč od Amerikanca Floyda Mayweathera.

(Beta)

 

 

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano