26. Maja 2019.

Od najljepše djevojčice do zvijezde

Prije sedam godina je odjeknulo kao grom, kada je francuski Vogue na naslovnoj strani objavio sliku djevojčice, kojoj je tada bilo tek deset godina. I na tome se, ni u kom slučaju, nije smjelo ostati. Thylane Blondeau se pojavljivala na sjajnim naslovima. Od vrlo mladog i nadasve lijepog dječijeg modela, postao je samosvjesno lijepi teeni model.

Stoga su se prehodnih dana najelegantniji ljudi iz svijeta mode našli na Fendi party u Parizu, kako bi vidjeli Thylane Blondeau, kćerku nekadašnjeg golmana Patrick Blondeaua i francuske voditeljice Veronike Loubry. Njen nastup je roditelje ponovo vratio u sjećanje, jer ih dugo nije bilo na sceni, a njihova kćerka bila dijete kada se njihova karijera nalazila na vrhuncu.

A Thylane od prvog pojavljivanja nije sjedila skršenih ruku. Pohađala je školu i bavila se aktivnostima kao i svi njeni vršnjaci, a prije tri godine je imala ulogu u jednom filmu.

Međutim, oni koji su lijepi, ne mogu dugo ostati bez poslova modela. Thylane, koja izgleda kao Brigitte Bardot iz mladih dana, sada ima ugovor sa umjetničkom agencijom WME i poznatom modnom agencijom IMG model,i te pozira za modene labele Dolce&Gabbana, Ralph Lauren i Tomma Hilfiger.

Sa 16 godina, postala je najmlađi ambasador za kozmetički koncern L'Oreal i tako se pridružila brojnim svjetskim zvijezdama, kao što su Jane Fonda, Helen Mirren i Blake Lively.

Uz sve to, Thylene je aktivna na društvenim mrežama i redovno pruža uvid u njen život. Ako je neko pita, kako je ova ljepotica izgledala kao dječiji model, odgovara šaljivo: Obzirom da sa počela sa četiri godine, a debitovala u javnosti šest godina kasnije, smatram se  starim vukom u poslu.

(style)

Lj.G.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano