25. Juna 2019.

Održan sastanak UO FK Velež, UG „Mostarski Rođeni”, KN Red Army i drugih prijatelja kluba

SONY DSC

Na inicijativu novoosnovanog UG „Mostarski Rođeni”, u prostorijama Kluba navijača Red Army, održan je sastanak, na kome su prisustvovali, pored ovih udruženja, članovi Upravnog odbora FK Velež iz Mostara i drugi prijatelji kluba, saopšteno je iz FK Velež.

Na sastanku se razgovaralo o teškoj situaciji u kojoj se FK Velež nalazi. Iznesena je, kako se navodi, spremnost svih prisutnih da se zajedničkim snaga pomogne Klubu. Pozivaju se svi oni koji su voljni pomoći u rješavanju problema s kojima se klub suočava da doprinesu njihovom otklanjanju.

Na sinoćnjem sastanku dogovoreno je i formiranje Radne grupe, što će biti učinjeno u toku naredne sedmice. Radnu grupu će činiti članovi koje će predložiti rukovodstvo Kluba, navijači i drugi prijatelji kluba.

Zadatak Radne grupe će biti urgentno traženje rješenja trenutnim gorućim problemima, priprema prijedloga za izmjene Statuta na Skupštinu, kao i izradu kratkoročnog i dugoročnog plana djelovanja.

Skupština kluba će biti održana čim se ispune sve pravne procedure koje su potrebne za njeno sazivanje, te bude sačinjen revizorski izvještaj, stoji na kraju saopštenja.

(Novasloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano