19. Juna 2019.

Opljačkana poslovnica Hrvatske pošte, izazvao nesreću i pobjegao

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Juče ujutro, ispred zgrade PS Čapljina, s pištoljem u ruci došao je I. D. (1964.) iz Zvirovića, te negodovao zbog napisanog prekršajnog naloga. I. D. je, uz upotrebu fizičke snage, savladan od strane pripadnika policije i lišen slobode. U Domu zdravlja Čapljina pružena mu je medicinska pomoć, nakon čega je dobio uputnicu za CUM Mostar. Prilikom pretresa kuće, pratećih objekata i ličnog vozila, u vozilu su pronađene 2 ručne bombe, koje su, uz izdatu potvrdu, izuzete. O svemu je upoznat tužilac i Odjel kriminalističke policije, saopšteno je danas iz MUP-a HNK-a. policije.

PU Mostar juče se obratila radnica poslovnicu Hrvatske Pošte Mostar, koja se nalazo u ulici Zrinskog Frankopana i prijavila da je nad njom izvršeno razbojništvo. Na lice mjesta izašli su pripadnici policije, koji su utvrdili da su dva nepoznata maskirana lica ušli u poštu i uz prijetnju vatrenim oružjem od radnice ukrali novac. Odmah su upoznate policijske patrole na terenu, koje preduzimaju potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji izvršilaca.

Sinoć oko 23,30 sati na Carinskom mostu u Mostaru dogodila se saobraćajna nesreća, u kojoj su učestvovali E. Lj. (1996.) iz Podgorana sa vozilom „Renault Megan“ i nepoznati vozač sa nepoznatim vozilom, koji se udaljio sa lica mjesta nesreće. Tom prilikom, teške tjelesne povrede zadobio je B. I.. (1996) putnik u vozilu „Renault Megan“. Na licu mjesta izvršen je uviđaj, a o ovom slučaju su odmah upoznate policijske patrole na terenu, koje preduzimaju potrebne mjere i radnje na pronalasku i identifikaciji nepoznatog vozača i vozila.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano