18. Jula 2019.

„Orka“ proslavila treću godišnjicu osnivanja i rada

Preko stotinu djece, roditelja i prijatelja Kluba vodenih sportova „Orka“ je u Sportskom centru ‘Fida’ u Blagaju proslavilo treću godišnjicu osnivanja i rada kluba. Druženje i zabava uz roštilj, kupanje, mali fudbal, odbojku na pijesku, stoni tenis i uz razne igre na vodi, potrajali su do kasnih poslijepodnevnih sati.

U četiri godine postojanja, plivači „Orke“ osvojili su preko 1 200 medalja na raznim domaćim i međunarodnim takmičenjima, i na državnim prvenstvima. „Orkini2 plivači su dospjeli i do reprezentativnih selekcija, a najbolji rezultati su tek pred njima.

Samo u ovoj godini „Orka“ je u Mostar donijela oko 40 medalja državnih prvaka u raznim disciplinama i kategorijama plivača.

U „Orkinoj“ školi plivanja preko 2.000 djece svih uzrasta je naučilo plivati, već tri godine „Orka“’ je organizator škole plivanja za djecu sa posebnim potrebama. Organizovali su i razne sportske manifestacija, poput biciklijada, satova aerobika na otvorenom, planinskih izleta i sl.

Nova sezona u školi plivanja i plivačkom klubu je krenula od 1. septembra, a iz „Orke“ obećavaju mnogo lijepog druženja i još bolje rezultate.

E. R.
(Novasloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano