23. Maja 2019.

Otvoren prošireni i obnovljeni bolničko-ambulantni odjel na Klinici za fizikalnu medicinu i rehabiltaciju

Na Klinici za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju SKB Mostar danas je svečano otvoren prošireni i obnovljeni bolničko-ambulantni odjel za rehabilitacijsko-fizikalni tretman bolesnika.

U obraćanju prisutnima, prim. dr. Mladen Bošković, ministar zdravstva, rada i socijalne zaštite u Vladi HNK-a, kazao je kako današnje svečano otvaranje proširenog i obnovljenog bolničko-ambulantnog odjela za rehabilitacijski fizikalni tretman bolesnika na Klinici za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju još jedan korak ka našem zajedničkom primarnom cilju-dobrobiti pacijenta.

„Na ovaj način, zdravstvena usluga se zaokružuje u jednu cjelinu, počevši do kvalitetnijeg pregleda pacijenta, preko vrhunskog operacijskog liječenja i do rehabilitacije s individualnim pristupom pacijentu“, rekao je ministar Bošković.

Ministar Bošković čestitao je menadžmentu bolnice što su još jednom pokazali i dokazali da žele i mogu unaprijediti zdravstvo, te čestitao svima koji su na bilo koji način doprinijeli da danas možemo prisustvovati ovom svečanom otvaranju.

Presijecanjem vrpce obnovljene prostorije Klinike za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju simbolično su otvorili šefica klinike dr. Mladenka Naletilić i direktor Zavoda zdravstvenog osiguranja HNK-a Rade Bošnjak.

A. Š.
(Novasloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano