23. Aprila 2019.

Plesni studio B-Dance briljirao na New kids on the block

Plesni studio B-Dance proteklog vikenda imao je mnogo razloga za slavlje. Plesači ovog uspješnog plesnog studija učestvovali su na takmičenju New kids on the block hip hop i break dance battlovi 1 na 1, gdje su ostvarili izvrsne plesne rezultate.

Takmičenje se održalo u Splitu i okupilo je veliki broj  plesača uzrasta od 4 do 16 godina, koji su pokazali svoja plesna umijeća.

Plesači plesnog studija B-Dance takmičili su se u kategoriji break dance i hip hop od 7 do 12 godina, te u kategoriji break dance i hip hop od 12 do 16 godina 1 na 1, gdje su pokazali da Mostar ima sjajnu break dance i hip hop plesnu scenu osvojivši vrijedne nagrade i priznanja.

Najuspješniji mladi mostarski plesači su:

-Break dance  1 na 1 od 7-12 godina:

  1. mjesto Marko Cvitković
  2. mjesto Borna Mijan

TOP 8 Ivan Perić i Dominik Delić

-Break dance  1 na 1 od 12-16 godina:

1.mjesto Ivano Bagarić

-Hip hop 1 na 1 od 7-12 godina

  1. mjesto Aleksandra Saša Milović

Posebne pohvale zaslužuju i mlade plesačice Nika, Maris, Nina, Lana i Karla, koje su imale odlično predstavljanje na svojim prvim battlovima u jakoj konkurenciji.

Plesni studio B-Dance već trinaestu godinu u nizu predstavlja kulturološko i umjetničko nadahnuće u Hercegovini, te je najtrofejniji plesni klub u street plesovima Grada Mostara i Hercegovine.

Iz Plesnog sudija B-Dance pozivaju djevojčice uzrasta od 3 do 7 godina i dječake uzrasta od 6 godina da im se pridruže i zajedno s njima stvore lijepe plesne uspomene.

(NovaSloboda.ba)

 

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano