22. Aprila 2019.

Plivači Veleža osvojili 11 medalja na mitingu u Banja Luci

Na mitingu pod nazivom “Plivaj srcem 2017”, održanom u Banja Luci, u organizaciji  Akademskog plivačkog kluba “22. april” iz Banja Luke, i na kome je učestvovalo oko 280 takmičara iz Srbije i Bosne i Hercegovine, plivači i plivačice mostarskog Veleža osvojili su 11 medalja – tri zlatne, pet srebrnih i tri bronzane.

Za PK Velež su nastupili Džejla Tanović, Mia Dužević, Dino Dužević, Pavle Komlen, Miralem Marić, Tarik Abadžija, Andrija Milićević, Daris Ćumurija. Hamza Marić i Tarik Marić.

Tarik Marić (2010.) je osvojio tri medalje. Dvije zlatne medalje je osvojio u disciplinama 25m slobodno i 25m prsno, dok je na 25m delfin bio drugi. Tarik je, po zbiru bodova u disciplinama, bio jedan od najboljih takmičara na mitingu u svojoj kategoriji.

Miralem Marić (2006.) je osvojio ukupno četiri medalje, od čega jednu zlatnu i tri srebrne. Najbolji je bio u disciplini 50m prsno, dok je srebrne medalje osvojio u disciplinama 50m slobodno, 200m slobodno i 50m leđno. Miralem je, kao i Tarik, bio jedan od najboljih takmičara u svojoj kategoriji, na osnovu zbira bodova u disciplinama.

Mia Dužević (2008.) je osvojila jednu srebrnu i tri bronzane medalje, te bila jedna od najboljih takmičarki u svojoj kategoriji, na osnovu zbira bodova u disciplinama koje je plivala. Srebrnu medalju je osvojila na 50m slobodno, a bronzane medalje je osvojila u disciplinama 200m slobodno, 50m delfin i 50m leđno.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano