20. Juna 2019.

Podrška bh. reprezentativaca Mirzi Teletoviću

Mirza-Teletovic

Košarkaški reprezentativci BiH uputili su riječi podrške kapitenu Mirzi Teletoviću, koji će zbog plućne embolije propustiti ostatak sezone, sa željom da se što prije oporavi i vrati na teren.

„Mirza, mi te volimo! Naša srca u ovim trenucima kucaju s tobom. Želimo ti brzo ozdravljenje i povratak košarci. Svi za jednog, jedan za sve“, poručio je centar ruskog Eniseya i bh. reprezentacije Elmedin Kikanović.

Emir Sulejmanović, koji u ovoj sezoni s dosta uspjeha nastupa za drugi tim Barcelone i jedan je od najvećih talenata bh. košarke, takođe se oglasio i poželio brz oporavak kapitenu.

„Mirza Teletović je inspiracija svim mladim igračima naše domovine. Svi smo ubijeđeni da će se Mirza vratiti još jači, bolji i snažniji. Uz tebe smo kapitenu“,rekao je Sulejmanović.

Juniorski reprezentativac BiH Nedim Đedović izjavio je da ga je pogodila vijest o Teletovićevim zdravstvenim problemima.

„Sve nas je jako pogodila informacija koja je vezana za tvoje zdravlje. Izdrži, kapitenu. Ti si naš lider i u budućnosti te trebamo još jačeg i boljeg“, rekao je Đedović.
(Fena)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano