21. Marta 2019.

Policija u hladnjači pronašla više od 90 kilograma marihuane

droga

Zagrebačka policija pronašla je u zagrebačkom naselju Trnovčica 90 kilograma marihuane u kamionu hladnjači beogradskih nacionalnih oznaka, te je uhapsila dvojicu državljana Crne Gore i jednog državljanina Srbije, saopšteno je u subotu iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hrvatske.

Policija je kasno sinoć oko 23,20 sati u ulici Klin u Zagrebu na parkiralištu zatekla kamion hladnjaču beogradskih nacionalnih oznaka idva državljana Crne Gore, od 20 i 21. godinu i 37. godišnjeg državljanina Srbije, prenosi Hina.

Pregledom vozila, na vrhu kontejnera hladnjače uočen je prostor odvojen od tovarnog. Zatražen je nalog za pretragu, te je utvrđeno da je tovarni prostor prepravljen, a u osam odvojenih dijelova pronađeno je 90 paketa u prozirnoj PVC foliji veličine 30×30 cm ukupne količine više od 90 kilograma materije nalik na drogu marihuanu.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, osumnjičena trojica muškaraca predati su pritvorskom nadzorniku, a krivičnaa prijava biće dostavljena nadležnom državnom tužilaštvu, navode iz MUP-a Hrvatske.

(Fena)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano