21. Februara 2019.

Ponosna na svoj izgled

Odbojkašica Rocio Miranda (31) iz Perua je puno poznatija po svom fantastičnom tijelu nego po sportskim uspjesima. Nikada nije krila da je ponosna na svoj izgled.

Rocio se pojavljivala u oskudnim kombinacijama na kalendarima, a postala je poznata nakon izjave  da nije skandal što se želi slikati gola, jer ima sjajno tijelo koje joj niko ne može osporiti, te da je jedna od najljepših i najatraktivnijih sportistkinja svijeta.

Da nije izgubila dodir sa sportom, pokazala je i u posljednjem intervjuu za El Popular. Rocio je govorila o predstojećem Svjetskom prvenstvu u fudbalu, na kome će učestvovati i njen Peru, a sama se uključila u debatu u ovoj državi: Da li iskusni Claudio Pizzaro (39) treba da ide u Rusiju?

Jedan dio javnosti u Peruu smatra da Pizzaro zaslužuje ponovni poziv na Mudnijal, što bi bila kruna njegove reprezentativne karijere. Rocio se ne slaže sa takvim mišljenjem i ima svoje favorite u reprezentaciji Perua. Rocio kaže kako ga ne bi pozvala, jer je on postigao sve u fudbalu, a da je na Svjetskom prvenstvu mjesto za mlade snage, a posebno ističe napadača Cristiana Benventea, jer je mlad, igra odlično i trudi se. Kako će se riješiti to fudbalsko pitanje, sačekaćemo.

Ovdje je važno da se mišljenje jedne sportistkinje – ljepotice uvažava.

(express)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano