27. Maja 2019.

Potpisivanje sporazuma s organizacijama i institucijama za obavljanje prakse

filozofski_fakultet_sum

Potpisivanje Sporazuma o saradnji s organizacijama i institucijama gdje će studenti odnosa s javnošću obavljati obaveznu praksu održaće se u ponedelja, 25. februara, u 11 sati,na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Rektor SUM-a prof. dr. Zoran Tomić i dekan Filozofskoga fakulteta prof. dr. Ivica Musić potpisaće sporazume s predstavnicima Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona, JP „Elektroprivreda HZ HB“ d.d. Mostar, Hrvatskih telekomunikacija, FEAL –a, Sveučilišne kliničke bolnice Mostar, United Outdoor, HŠK Zrinjski, Arena sport centar-Mostar, Grad Mostar, Hrvatska pošta d.o.o Mostar i Croatia osiguranje Ljubuški.

Studenti diplomskog studija Odnosa s javnošću će u navedenim organizacijama obavljati obaveznu praksu na visokom nivou, što je neizmjerno važno za njihovo cjelokupno obrazovanje, ali ovim i organizacije i institucije pokazuju društvenu odgovornost i senzibilitet za visoko obrazovanje. Osim toga, organizacije imaju priliku na ovaj način stvarati bazu podataka o budućim stručnjacima za odnose s javnošću, koji bi mogli eventualno konkurisati za određena radna mjesta.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano