23. Maja 2019.

Predsjednik Vlade HNK-a Nevenko Herceg upriličio druženje s novinarima

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanskog kantona, danas je u dvorani zgrade Vlade HNK-a, u povodu božićnih i novogodišnjih praznika, upriličio tradicionalno druženje s novinarima iz HNK-a.

U kratkom obraćanju, govorio je o radu Vlade u protekloj godini, zahvalivši novinarima i medijima koji prate njen rad na dosadašnjoj suradnji.

Tokom današnjega susreta, predsjednik Herceg je, takođe, svim građmima katoličke vjeroispovijesti Hercegovačko-neretvanskog kantona uputio čestitku u kojoj stoji:

„Božić je praznik koji u naše živote i srca donosi posebnu radost, atmosferu mira, međusobnoga zajedništva i razumijevanja.

Istina, vrijeme u kome živimo pred nas stavlja velike izazove. ali, vjerujem u to kako zajedničkim naporima možemo osigurati kvalitetnije uslove za život svih građana.

S tim mislima, katolicima u Hercegovačko-neretvanskom kantonu, lično i u ime Vlade, želim čestit i blagoslovljen Božić tradicionalnim riječima – Na dobro vam došao Božić i sveto porođenje Isusovo, a svim građanima sretnu i uspješnu Novu 2019. godinu“.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano