24. Aprila 2019.

Prvo groblje za ljude i životinje otvoreno u Beču

Groblje-kucnih-ljubimaca-830x0

U Beču je otvoreno prvo tzv. ljudsko-životinjsko groblje. Radi se o novom krematorijskom groblju za polaganje urni, koje se nalazi u vatrogasnoj dvorani u Simmeringu u zasebnom, optički označenom području.

Bečka groblja, ponukana željama mnogih vlasnika životinja da se na groblju za polaganje urni mogu ukopati zajedno sa svojim ljubimcima, nedavno su odlučila da prošire svoju ponudu.

Namjensko područje ima veličinu jednog kvadratnog metra zemljanih grobova. Svaki od tih grobova može primiti osam urni s ljudskim ili životinjskim pepelom s mogućnošću individualnog oblikovanja nadgrobnog spomenika.

Već postojeće životinjsko groblje i krematorij životinja u Simmeringu su vrlo dobro prihvaćeni. Uz novu ponudu ljudsko-životinjskog groblja, ide se korak dalje u ispunjavanju želja kupaca.

U Austriji ima više od tri miliona kućnih ljubimaca. Samo u Beču, svako drugo kućanstvo uživa život zajedno sa ljubimcem. Sve više i više ljudi traži blizinu svoje ljubljene životinje nakon smrti. Bečko groblje želi ispuniti tu želju novim konceptom. Korištenje urnske grobnice može se osigurati na period od 10 godina i uzastopno produžiti. Naknada za 10 godina je 490 eura.

Gradsko groblje u Beču ima 46 grobalja, s ukupnom površinom većom od pet km2, saopćeno je iz EOROCOMM-PR.

(Fena)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano