25. Juna 2019.

Sasvim normalne žene, ponosne na svoj izgled

Pet žena je otkrilo zašto vole svoje grudi, bez obzira na to kako one izgledaju, i kako su naučile da sebe prihvate onakvim kakve jesu.

Od poznatih ličnosti koje priznaju da bi željele da se riješe svojih implantata, do onih koje izjavljuju kako im grudi još rastu, ima mnogo razloga zašto žene vole baš svoje grudi.

Na pitanje, da li ste zadovoljni svojim grudima, većina žena će reći da nisu.

Ovog mjeseca, Luisa Zissman je rekla da je izvadila njene implantate, jer joj je „bilo bolesno da izgleda kao porno zvijezda“. U međuvremenu je Cara Delevigne na instagramu izjavila kako joj grudi još rastu i da je ponosna na njih.

Pet sasvim normalnih žena je tom prilikom kazalo zašto vole svoje grudi, i sebe, kakve jesu.

Ourtney Harris (19) kaže da ima grudi veličine 32A i da je zbog toga bila čak maltretirana u školi. Sada radi kao model za donji veš i voli svoje grudi. Dok je išla u školu, bila je zadirkivana da izgleda kao dječak, pa je čak 18 mjeseci prekinula školovanje.

Pomoćnica u kuhinji Katy Baker (26) živi u Londonu, s mužem i dva sina, ponosna je na svoje grudi, a kaže da još uvijek doji mlađeg sina kome su dvije i po godine. Njene grudi su veličine 36D i kaže kako je uvijek imala veće grudi, čak mnogo veće od njenih prijateljica u školi.

Poslovna žena Estelle Kerber (36) živi sa dva sina i usvojenom kćerkom, bez muža. Kaže kako su njene grudi broj 34A, a da joj je lijeva dojka veća od desne. Kaže kako mnogo žena nema istu veličinu dojki, te da je postala sigurna u svoje tijelo sa početkom tridesetih.

Vlasnica modnog butika Ola Goldsmith (31) živi sa svojim mužem i malom kćerkicom, Nosi grudnjak 32F i kaže kako svoje grudi ne bi mijenjala ni za šta. Kaže kako nema savršenih grudi, ali ni tijela. Inače, nosi duboke dekoltete, ali pri tom dobro pokriva svoje grudi.

Po zanimanju mama, sa punim radnim vremenom, Cat Keeney (33) živi sa svojim vjerenikom i dva sina. Prije tri godine, kada joj je bilo 29, otkriven joj je rak dojke. Njena majka i tri tetke imale su, takođe, rak dojke, a dvije tetke su zbog toga umrle, prije nego što su napinile 60 godina. I kod nje je to definitivno bilo nasljedno, a kad joj je rečeno da postoji više od 87 posto šanse da se rak dalje razvija, odluka za operaciju nije joj nimalo teško pala. Nije htjela rizikovati da ne vidi kako njena djeca odrastaju.Nakon operacije joj je neko vrijeme bilo teško da se navikne na ožiljke. Kaže, kako sada voli svoje grudi više nego ranije, te da je ponosna time što je preuzela kontrolu nad svojom budućnošću.

Pet priča, pet sudbina, a u svakom slučaju respekt!

(thesun)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano