18. Decembra 2018.

Sparkasse Bank nagrađuje klijente

2542629 - Copy

Sparkasse Bank dd BiH nagrađuje klijente koji uspješno preporuče banku, kao i preporučene prijatelje.

I ove godine, Sparkasse Bank dd BiH nastavlja sa sistemom nagrađivanja uspješno datih preporuka za postojeće klijente, ali i za njihove preporučene prijatelje.

Svi klijenti Sparkasse Bank imaju priliku osvojiti novčani iznos, ukoliko njihovi preporučeni prijatelji odaberu neku od usluga banke.

„Ne postoji bolja preporuka, od one koju daju naši zadovoljni klijenti. Upravo njih želimo nagraditi i na neki način, zahvaliti im se što svoje dobro iskustvo sa bankom prenose i drugima. Ukoliko preporučeni prijatelj našeg klijenta ostvari saradnju sa bankom, i postojeći i preporučeni klijent dobivaju nagradu u vidu novčanog iznosa. Visina novčane nagrade zavisi od vrste usluga za koje se novi klijent odluči, a broj preporuka koje naši klijenti mogu izvršiti nije ograničen“, izjavila je Elvira Prnjavorac, direktor Segmenta upravljanja prodajom Sparkasse Bank dd BiH.

Iz banke preporučuju svojim zadovoljnim klijentima da se o nagradnom programu informišu u njihovim poslovnicama ili da posjete internet stranicu banke www.sparkasse.ba.

V. B.

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano