19. Aprila 2019.

Split: Roj stršljenova napao stariju ženu

Depositphotos_85172404_m-20_620x0

Roj stršljenova napao je u subotu u Otišiću kod Vrlike (RH) stariju ženu, koju su spasili zaposleni Hitne medicinske pomoći i tamošnji vatrogasci, saznaje se u nedelju u Javnoj vatrogasnoj jedinici Grada Splita.

Vatrogasci su dojavu o napadu stršljenova na stariju žensku osobu dobili u 10,32 sata, kada im je rečeno da je žena, kako bi se obranila od najezde uboda, ušla u kuću, te se nakon toga više nije javljala. Županijski vatrogasno-operativni centar je odmah o svemu obavijestio i spojio poziv na DVD Vrliku i obavijestio JVJ Sinj.

Sinjani su potom kontaktirali svoju Hitnu medicinsku pomoć, a o tome je izviještena i splitska hitna, te je na mjesto događaja poslat doktor i ekipa HMP iz Vrlike.

Kako su rekli vatrogasci, zbog vrlo velikog broja stršljenova nisu mogli pristupiti do vrata kuće napadnute žene, pa su pozvali lokalnog pčelara, koji im je dao svoja odijela koja su potom obukli i konačno prišli vratima kuće. Srećom vrata su bila otključana, a u unutrašnjosti kuće su pronašli stariju ženu koja je bila pri svijesti, ali  izbodena po rukama i glavi. Ubrzo je predata i zbrinuta od strane HMP Vrlika, prenosi Hina.

Na intervenciji su učestvovovali DVD Vrlika s jednim vozilom i četiri vatrogasca, a o cijelom događaju je obaviještena i sinjska policija. Nesretna žena je nakon pružene ljekarske pomoći u Vrlici prevezena u KBC Split.

(Fena)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano