21. Februara 2019.

Splitska policija uhapsila mladića s gotovo 50 kilograma marihuane

droga_heroin

Pripadnici Službe kriminaliteta droga splitske policije u petak su uhapsili 28-godišnjeg mladića sa 47 plastičnih paketa u kojima je bilo spakovano gotovo 50 kilograma marihuane, izvijestili su u subotu ujutro iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Kako su rekli u policiji, tokom kriminalističkog istraživanja pronašli su i oduzeli i 2,7 grama hašiša, te digitalnu vagu, prenosi Hina.

U toku je kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom koji će biti uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

“Radi se o kontinuiranom nizu zapljena i dobrih rezultata Službe za kriminalitet droga. Miču drogu s ulica, te su fokusirani na kaznena djela zbog pretprodaje droge. I ova zapljena je nastavak dobrog i kontinuiranog rada suzbijanja zlouporaba droga koja je i ovaj put rezultirala da smo pronašli skoro 50 kilograma droge. Pojačan nam je i rad te službe s obzirom na održavanje Ultra Europe festivala”, kazala je glasnogovornica Policijske uprave Antonela Lolić.

Ista je Služba sredinom maja zaplijenila dotad najveću količinu droge, 423 kilograma marihuane, vrijedne milijun eura, koja je bila skrivena u kamionu među lubenicama. Drogu je prevozio 56-godišnji Crnogorac, a policija ga je uhapsila u Vinjanima Donjim, nedaleko od Imotskog.

(Fena)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano