24. Februara 2019.

Street style

Street style: Šta je to u stvarnosti, može se vidjeti van velikih modnih revija. Bloggeri, modeli, stylisti: Prilično uvrnuti outfiti mogli se vidjeti na Fashion Week u Parizu i izvan velikih modnih revija.

Umjetnička direktorica Elina Halimi pokazala se na putu za Haute Couture Show prilično naborana. Naravno, u glavnom gradu mode niko se više ne pojavljuje u jeansu i T-majici. Treba biti upadan, po ma koju cijenu.

Upravo to je motto bloggerke Sofie Valkiers. Ona nosi grudnjak preko odijela? Podsjeća li na nekoga? Naravno, na Jean Paul Gaultiera, koji je ovim stilom postigao svoj znak raspoznavanja, a Sofie je upravo na putu na njegovu reviju.

Erica Pelosini Leeman važi kao style ikona i podiže prašinu na svakom koraku. Ona je izabrala nešto decentniji izgled, ali je uprkos tome privukla dosta pogleda.

Sofie Valkiers se, uz to, odlučila za jednu farbu od glave do pete, a na reviji dizajnera Elie Saaba pokazala se u jakoj pink farbi.

Drži se jednostavno, a Tina Leung bloggerica i stylistica je baš takva usput. Jedan opušteni rock-chick čini baš dobru figuru.

Čizmice do koljena, nabrana haljina, duga kosa, i Hippie styl ne izlazi iz mode nikad. I u Parizu su primijećeni mnogi koji su hodali upravo tako odjeveni.

A ona kojoj se žuri, ima prednost baš od haljine sa visokim izrezom. Naravno, pri tome se i noge pokazuju u punoj veličini.

Ipak, bilo je ponegdje i malo jeansa. A tamo gdje je dole bilo malo jednostavnoije, Asena Saribatur je na gornjem dijelu tijela pokazala puni program. Nabrano, providno – i opet pink.

A pitanje: Street style? Možda je sada barem nešto malo jasnije?

(web)

Lj. G.

(NovaSloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano