19. Juna 2019.

Sutra počinje 16. Mostar Blues & Rock Festival

16 MBRF plakat

U toku su posljednje tehničke pripreme za početak najveće bosanskohercegovačke blues/rock smotre.U dva programska dana, 16. Mostar Blues& Rock Festivala vidjećemo sedam bendova i dvije promocije albuma.

Od Henrik Freischladera, njemačkog gitarskog virtuoza, preko američkih blues zvijezda Lucky Petersona & The Organization, do Gorana Bareta i Majki i Električnog orgazma, sigurno je da će to biti dva posebna dana u Mostaru ispunjena fantastičnim muziciranjem.

Mostar Blues & Rock Festival će se ove godine ponovo održati na velikoj sceni, u prostoru Sportskog centra „Kantarevac“, centru grada.

U prodaju su puštene dnevne i festivalske ulaznice kako bi ih svi zainteresovani mogli na vrijeme kupiti. Cijena festivalske ulaznice je 25 KM, a dnevne 15 KM.

Ulaznice se mogu kupiti putem mreže kupikartu.ba, odnosno u njenim poslovnicama, a prodajna mjesta za Mostar su: Muzički centar Pavarotti, Caffe Coco Loco, Black Dog Pub, Cafe Publika i Night Bar Duradžik, odnosno na ulazu u SC „Kantarevac“ na dan održavanja od 20:00 sati.

  1. Mostar Blues & Rock Festival – program
  1. juli

SC „Kantarevac“ Mostar – 20,30 sati

– Henrik Freischlader Band (DE)

– Lucky Peterson & The Organization ft. Tamara Tramell (USA)

– Goran Bare i Majke (CRO)

  1. juli

SC „Kantarevac“ Mostar – 20,30 sati

– Mostar Rock School (BiH)

– Zona B (SRB)

– Todd Sharpville Band (UK)

– Električni orgazam (SRB)

Mili Tiro

(NovaSloboda.ba)

 

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano