19. Januara 2019.

Traga se za vozačem "opela" koji je sletio u rijeku Bosnu kod Maglaja

maglajjj

Pripadnici specijalizovane policijske jedinice za dejstva na vodi i pod vođstvom MUP-a Zeničko-dobojskog kantona od ranih jutarnjih sati tragaju za nestalim 20. godišnjim mladićem E .O., rođen 1998.godine iz Maglaja, a njegovo prazno vozilo jutros su iz vode rijeke Bosne, u maglajskoj ulici Srebreničkih žrtava rata, izvukli pripadnici Jednice za specijalne namjene MUP-a ZDK i Vatrogasne jedinice Maglaj.

U toku noći, oko 02,50 minuta, vozilo marke “opel astra”, vlasništvo A. O. iz Maglaja, sletilo je sa ceste u rijeku Bosnu i odmah je dojavljeno dežurnoj policijskoj službi, maglajskim vatrogascima i medicinskom timu Doma zdravlja Maglaj.

Nakon dojave, istražni mješoviti policijski timovi preduzeli su aktivnosti na eventualnom pronalasku nestale osobe na nekoliko gradskih lokaliteta s pretpostavkom da bi se mogao nalaziti na određenim adresama, ali mladić nije pronađen.

Istražne radnje vezane za ovu nesreću su u toku. Kako navodi dežurni službenik policije MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, nekoliko timova specijalizovane ronilačke jedinice i dalje istražuje rijeku Bosnu nizvodno od mjesta udesa.

(Fena)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano