23. Maja 2019.

U Mostaru otvoren prodajno-servisni centar Peugeot Hercegovinapromet

U Mostaru  je otvoren prodajno-servisni centar Peugeot Hercegovinapromet. Ovaj ekskluzivni auto salon izgrađen je po evropskim standardima, te  nudi  profesionalnu uslugu i bogat izbor vozila lavovske marke Peugeot, u što su se uvjerili i svi posjetioci na samom otvaranju.

Izvršni direktor kompanije „Hercegovinapromet“ Adnan Frenjo rekao je kako je kompanija  u julu mjesecu ove godine potpisala ugovor za otvaranje koncesije za Peugeot vozila, postajući tim Multibrand za Citroen i Peugeot vozila, a koje svakodnevo susrećemo na bh cestama.

Prigodnim riječima, prisutnim su se obratili Adam Kavšek,  direktor Peugeota za Sloveniju i BiH i generalni direktor Peugeota za Sloveniju i BiH  Jožko Tomšić.

„Ovaj događaj je važan, jer ćemo u ovim danima imati priliku da predstavimo kako stručnoj, tako i široj javnosti novi Peugeot Rifter  i u vrlo kratkom vremenu i novi Peugeot 508“, kazao je Tomšić, koji je zajedno sa vlasnikom kompanije „Hercegovinapromet“ Salkom Frenjom svečano presjekao vrpcu, čime je salon i zvanično otvoren za sve posjetioce.

Inače, kompanija „Hercegovinapromet“ je porodični biznis, koji datira još od 1996. godine, kada je započela sa veleprodajom prehrambenih proizvoda, a 2006. godine ulazi u svijet autoindustrije i postaje ovlašteni prodajno-servisni centar za Citroen na području Hercegovine i ujedno među vodećim u BiH, da bi već danas obogatili svoju ponudu sa još jednim auto brandom-Peugeot.

(NovaSloboda.ba)

 

 

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano