23. Juna 2018.

U stubištu zgrade pronađen mrtav muškarac, nesreća na Šehovini, ukrađeno vozilo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PU Mostar obaviještena je juče da u stubištu zgrade u  ulici Ante Starčevića broj 74 leži beživotno tijelo nepoznatog muškarca. Kako je danas saopšteno iz MUP-a HNK-a, na lice mjesta izašli su pripadnici policije i ekipa Hitne pomoći, te je utvrđeno da se radi o Ljubomirz J. (1939) iz Mostara koji je  po izjavi doktora, umro prirodnom smrću. Na licu mjesta bio je prisutan i dežurni radnik Odjela kriminalističke policije PU Mostar, a tijelo je prebačeno u mrtvačnicu Bijeli brijeg.

U naselju Šehovina juče se dogodila saobraćajna nesreća, u kojoj su učestvovali Ernes V. (1982) sa vozilom „BMW“, Mirzo M. (1977) sa vozilom „Nissan“, Aziz G. (1961) sa vozilom „Opel“, Bećir LJ. (1964) sa vozilom „VW Golf“ i Naris D.(1972) sa vozilom „BMW“. Tom prilikom, teške tjelesne povrede  zadobio je Aziz G., dok su lakše povrede zadobili Medin N. i Naris D. Na licu mjesta izvršen je uviđaj.

PS Čitluk obratio se S. S. (1966) iz Međugorja i prijavio da mu je tokom noći ukradeno vozilo marke „Jeep Liberty“, dok je bilo parkirano ispred kuće stanovanja, a prethodno mu je iz otključane kuće  od strane nepoznatog lica ukraden laptop, dva novčanika i ključevi od navedenog vozila. O svemu su odmah upoznate policijske patrole na terenu, kao i Odjel kriminalističke policije, da bi u 09,50 sati ovo vozilo učestvovalo u saobraćajnoj nesreći  na području Imotskog ( RH), kojom prilikom je vozač lišen slobode. O svemu je upoznat tužilac.

(Novasloboda.ba)

Podijeli...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someone
happy wheels game

Oznake

Povezano